Sälja din bostad

Funderar du på att byta boende? I samband med detta uppstår det många frågor och funderingar.Jag svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att uppfylla dina drömmar gällande ditt boende.Att få förtroende att vara med vid vad som många är deras livs största affärer ser jag på CeGra Mäklarbyrå som ett mycket ansvarsfullt uppdrag.Jag ställer alltid höga krav på mig själv och har engagemang,kvalitet och självklart service.Varje försäljningsuppdrag är unikt och kräver olika tillvägagångsätt.

kan även självklart erbjuda er försäkring mot dolda fel i fastigheten och andra erfoderliga försäkringar.Vill ni veta mer om just Er husförsäljning,kontakta mig redan idag.

Besök mig gärna i min trevliga lokal på Hamngatan 35 i Kungshamn.Du kan också ringa oss  0706058931 eller skicka e-post info@cegra.se